Despre comunitate

Bine ai venit in comunitatea Esential Noua! 🤗

Am creat aceasta comunitate pentru voi, pasionatii de sustenabilitate, minimalism si viata sanatoasa, un spatiu virtual unde puteti sa impartasiti experientele voastre si nu numai. 

Voi, membrii, puteti sa va ajutati si sa comunicati intre voi, adaugand intrebari, raspunsuri sau sfaturi utile.

Pentru a evita eventualele conflicte si pentru a mentine o atmosfera sigura si prietenoasa, te rugam sa citesti Termene si conditii:

Cum pot sa fac parte din comunitate?

Pentru a te alatura Comunitatii, in primul rand trebuie sa citesti si sa respecti setul de reguli (de bun simt!) pe care poti sa il gasesti aici. Apoi, pentru a putea posta intrebari (sau raspunsuri), trebuie sa iti faci cont de user, pentru care vei avea nevoie de un username si de adresa ta de e-mail. Informatii referitoare la Politica de Confidentialitate poti sa gasesti aici. Daca nu doresti sa iti faci cont, atunci vei putea doar cauta informatii in interiorul comunitatii, nu vei putea participa activ la conversatii.

Vreau sa adaug o intrebare!

Verifica, inainte de toate, intrebarile anterioare, este posibil ca intrebarea ta sa aiba deja un raspuns. Daca nu gasesti ce te intereseaza foloseste butonul Adauga o intrebare si completeaza formularul.