Termene si conditii

Regulament Comunitate

Esential Noua este comunitatea pasionatilor de un stil de viata sanatos si sustenabil. Ne bucuram ca v-ati inregistrat ca membri si ca ati ales sa faceti parte din comunitatea noastra.

Este locul unde puteti interactiona cu alti simpatizanti, puteti face schimb de idei si experienta sau pur si simplu sa stati de vorba despre orice va trece prin cap..

Suntem aici pentru a facilita discutiile libere pe orice tema si pentru a sustine comunitatea printr-o comunicare constructiva. Este foarte important sa va purtati respectuos cu celelate persoane si sa tineti minte ca in spatele fiecarui username este o persoana reala.

De asemenea, aici este un spatiu public, asa ca aveti grija la informatiile personale pe care le impartasiti in conversatii cu ceilalti.

Moderare si Abateri

Comunitatea Esential Noua este moderata de catre Admini. Responsabilitatea noastra principala este sa asiguram o atmosfera pozitiva si civilizata.

Atunci cand vom considera necesar, avem dreptul sa aplicam oricare dintre masurile de mai jos, in functie de gravitatea abaterii:

•       Atentionarea nonformala scrisa, prin mesaj privat sau public;

•       Blocarea accesului la Comunitate pentru 30 de zile, fara notificare scrisa;

•       Blocarea permanenta a accesului, fara notificare scrisa.

Ne rezervam dreptul de a inchide orice subiect de discutii din Comunitate, pentru orice motiv, in orice moment.

Pentru a evita eventualele conflicte si pentru a mentine o atmosfera sigura si prietenoasa, vom functiona dupa un set de cateva reguli, de bun simt:

Ce nu permitem in Comunitatea Esential Noua

–    Mesaje de tip Spam;

–    Bad mood (daca treci printr-o pasa proasta, suntem aici pentru tine! Dar daca vei avea un comportament agresiv sau carcotas nu vom tolera);

–    De la sine inteles, nu permitem injurii, insulte, atacuri la adresa altor utilizatori sau orice alt tip de comportament toxic si daunator;

Daca observi un comportament care nu respecta principiile si regulile comunitatii ne bazam pe tine sa ne anunti, prin folosirea optiunii de raportare. Mai departe, ne ocupam noi.